Om een droomtuin te realiseren, die uiteraard moet voortkomen uit uw wensen, is de eerste stap een goed ontwerp met daarbij voor u de juiste offerte.
  
Vaak zijn er genoeg ideeën en voorbeelden, maar wat is er nou mogelijk in uw tuin? Voor de kinderen graag een echt gazon of toch liever kunstgras, een onderhoudsvriendelijke tuin, een vlonder, bestrating of juist een combinatie van deze mogelijkheden?

Het is voor mensen vaak lastig om zich een voorstelling te maken van hoe hun tuin er uit kan komen te zien. Er zijn dan ook erg veel keuzes en mogelijkheden, waardoor het lastig te overzien kan zijn. Daarbij wil ik u graag van dienst zijn. Ik wil samen met uw wensen en mijn kennis een gewenst resultaat tot vervulling laten brengen. Wanneer u al een eigen idee heeft, dan kunnen wij gezamenlijk de puntjes op de “i” zetten. Het kan zo zijn dat u toch nog twijfels heeft of van gedachten veranderd bent, ook dan kan in samenspraak nog altijd een aanpassing in het ontwerp geplaatst worden.

Ziet u een samenwerking helemaal zitten en kunt u niet wachten totdat de aanleg van uw tuin van start gaat? Er zullen dan geen kosten voor het ontwerp in rekening gebracht worden. Indien u alleen gebruik wilt maken van het ontwerp en niet van de verdere diensten, dan zal er een bedrag in rekening gebracht worden. Het bedrag is afhankelijk van het ontwerp, maar zal in overleg met u vooraf vastgesteld worden.


   Voorbeeld Ontwerp   Voorbeeld Ontwerp