Opdrachtgever telecombedrijf KPN heeft met hoofdaannemer Lek Scrapping Services B.V. een samenwerkingsverband getroffen. Jarenlang was er een groot pand nodig voor de KPN om hun diensten te kunnen leveren aan 30.000 huishoudens. Door de vernieuwde techniek is er tegenwoordig nog maar een ruimte nodig van 2 appartementen om 50.000 huishoudens te kunnen voorzien van diezelfde diensten. Voor de verkoop van deze panden is het de taak van Lek Scrapping Services B.V. om alle installaties te verwijderen die ooit in de panden zijn aangebracht door het telecombedrijf KPN. Koelleidingen, serverruimtes, koelunits, bekabeling, airco’s en computervloeren moeten op een efficiënte en op een secure manier verwijderd worden i.v.m. met de verkoop en hergebruik van de panden.

Onderaannemers T. Ruigrok Sloopwerken V.O.F., Aannemersbedrijf J.M.M. Den Boer en PTimmermans hebben in samenwerking met Lek Scrapping Services B.V. de installaties in het KPN gebouw in Breda gedemonteerd. Diverse snijwerkzaamheden en nauwkeurig demontagewerk hebben ervoor gezorgd dat het pand met een fijne samenwerking en binnen het juiste tijdsbestek is vrijgesteld van de installaties.

Onderaannemers T. Ruigrok Sloopwerken V.O.F. en PTimmermans werken op dit moment aan het nieuwe demontageproject in Zwolle.